12 ian. 2013

Drumul spre Romania

Asa cum v-am zis, pentru Sarbatorile de iarna am fost si in Romania. Am ales sa zbor cu Tarom. Nu mai calatorisem cu ei de vreo 3 ani. Pretul a fost putin mai mic decat la Blue Air pentru 2 adulti si un copil mai mare de 2 ani. Cursa la dus a fost putin cam dezamagitoare. Desi nu erau conditii meteo nefavorabile nici la Bucuresti si nici in Cipru, avionul a avut intarziere peste 40 de minute. La bord avionul nu avea in dotare ecrane pe care sa fie afisate durata zborului, conditiile meteo si alte informatii privind zborul. In schimb era curatenie si interiorul avionului parea bine intretinut. Deasemenea locul dintre scaune e destul de confortabil.

La intoarcere avionul era deasemenea curat si desi erau -9 grade Celsius la Bucuresti, avionul nu a intarziat nici macar 1 minut. La fel, avion curat, bine intretinut. De data asta am avut ecrane pentru informatiile despre zbor, ce-i drept ecranele aveau o rezolutie cam slaba.
Ce nu mi-a placut in cazul ambelor zboruri a fost masa: s-au servit niste sendvisuri seci compuse din multa paine cu putina margarina, o feliuta de branza si una de carne. Nu tu o frunza de salata, o leguma, ceva vegetal, NIMIC. La ambele zboruri s-a servit exact acelasi tip de sendvis desi unul din zboruri a fost in timpul pranzului, iar celalalt in timpul cinei. Poate ca Tarom ar trebui sa revina la meniurile calde pe care le aveau odata. La cafea la fel... Cafeaua instant nu da bine la clienti. Deasemenea ar trebui sa foloseasca pahare putin mai mari pentru ca unui adult cand ii este sete nu se satura cu 200ml de apa.
Una peste alta, calatoriile mi s-au parut ok, doar cateringul lasand mult de dorit la calitate, nu si la servire.

Sursa foto: tarom.ro

3 comentarii:

  1. Da, din pacate serviciile Tarom de la bord lasa de dorit. Incepand cu mancarea si terminand cu lipsa de amabilitate a stewardeselor.

    RăspundețiȘtergere
  2. omg voi nu stiti despre vorbiti daca ati zburat numai cu blue air si tarom
    si la alte companii e la fel
    decat businnes class iti da mancare cald si cfeaua in pahar mai mare asa ca nu va mai plangeti
    daca va permiteti sa platiti 600 euro + pe un bilet la businnes class o sa aveti ce vreti si paturi sa va inveliti daca va e frig

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit! Acum 3 ani la Tarom se servea mancare calda si la economy. Am zburat cu ei de multe ori si stiu! Pana si Cyprus Airways iti da o cafea mai mare la un zbor de 40-45 de minute (Tel-Aviv).

      Ștergere